Nieuws

 1. Succesvolle promotie tijdens Event17

  Congresregio Twente heeft samen met haar partners de mogelijkheden van de Regio Twente voor zakelijke events gepromoot tijdens Event17 op 12 en 13 april in de Jaarbeurs in Utrecht.

 2. Bezoek ons op Event17

  Op 12 en 13 april aanstaande kan je ons ontmoeten op Event17 in de Jaarbeurs in Utrecht. Event is de toonaangevende, jaarlijkse vakbeurs voor de totale evenementenbranche. Een inspirerende beursvloer en een uitgebreid programma vormen de basis voor twee dagen kennisdelen, netwerken en nieuwe ideeën opdoen.

 3. Deelname aan EvenementContact 2017 succesvol

  Samen met onze partners AV-Oost en Event Creators hebben wij op 9 maart deelgenomen aan de beurs EvenementContact 2017 in Rotterdam Ahoy. Ruim 340 standhouders hebben hier deze dag zo’n 4.000 bezoekers ontvangen.

 4. Ontmoet ons op EvenementContact

  Congresregio Twente presenteert zich op 9 maart 2017 aan de evenementenindustrie tijdens EvenementContact in Ahoy Rotterdam. Dé landelijke vakbeurs voor de MICE branche, welke onder andere bezocht wordt door congresorganisatoren en eventmanagers. Zo’n 3000 bezoekers worden verwacht tijdens deze beurs in Ahoy Rotterdam, net zoals ruim 340 standhouders.

 5. Partner Congresregio Twente krijgt titel “Hofleverancier”

  Hotel ’t Lansink in Hengelo, partner van Congresregio Twente, mag zich sinds kort Hofleverancier noemen. Commissaris der Koning in Overijssel, mevrouw Ank Bijleveld-Schouten, maakte tijdens de jubileumlunch ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het hotel-restaurant bekend, dat ‘het Zijne Majesteit de Koning behaagd heeft om Tuindorphotel ’t Lansink te onderscheiden met de titel Hofleverancier’.

Neem contact met ons op