Nieuws

 1. Gouden Green Key voor de Broeierd

  De oudste herberg van Twente Hampshire de Broeierd is bekroond met de Gouden Green Key. In 2016 mocht de duurzame overnacht- en vergaderlocatie al de gouden variant van de duurzaamheidsprijs in ontvangst nemen.

 2. Landgoed De Wilmersberg wint zilver Dutch Hotel Award

  Landgoed De Wilmersberg heeft de tweede plaats behaald bij de uitreiking van de prestigieuze Dutch Hotel Award. De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd.

 3. Succesvolle promotie tijdens Event17

  Congresregio Twente heeft samen met haar partners de mogelijkheden van de Regio Twente voor zakelijke events gepromoot tijdens Event17 op 12 en 13 april in de Jaarbeurs in Utrecht.

 4. Bezoek ons op Event17

  Op 12 en 13 april aanstaande kan je ons ontmoeten op Event17 in de Jaarbeurs in Utrecht. Event is de toonaangevende, jaarlijkse vakbeurs voor de totale evenementenbranche. Een inspirerende beursvloer en een uitgebreid programma vormen de basis voor twee dagen kennisdelen, netwerken en nieuwe ideeën opdoen.

 5. Deelname aan EvenementContact 2017 succesvol

  Samen met onze partners AV-Oost en Event Creators hebben wij op 9 maart deelgenomen aan de beurs EvenementContact 2017 in Rotterdam Ahoy. Ruim 340 standhouders hebben hier deze dag zo’n 4.000 bezoekers ontvangen.

Neem contact met ons op