Faciliteiten

Onze partners op het gebied van licht en geluid, catering, vervoer, decor en aankleding, drukwerk en groepsactiviteiten zijn professionals op hun gebied. Zij zorgen er voor dat uw conferentie, congres, vergadering of beurs vlekkeloos verloopt. Samen met onze andere partners, zoals de gemeenten in de Regio Twente, kunnen wij uw evenement ook nog van een bijzonder tintje voorzien. Wilt u weten hoe? Bel of mail dan naar 038 – 4215720 of en wij vertellen u wat er allemaal mogelijk is.

 1. AV-oost audiovisueel

  AV-oost audiovisueel

  Adres
  Het Assink 8a, 7496CC Hengevelde

  U wilt een seminar houden, een persconferentie beleggen, een congres organiseren of wellicht een nieuw product introduceren, dan heeft u daar specifiek op uw event afgestemde audiovisuele ondersteuning voor nodig. AV-oost kent als toeleverancier het proces en is hierdoor als geen ander in staat om uw visie, wensen en eisen te vertalen naar een technisch onderbouwd eindresultaat.

 2. AySay Events & Equipment

  AySay Events & Equipment

  Adres
  Kopersteden 10, 7547 TK Enschede

  AySay, specialist in corporate events, congressen, presentaties, beurzen en feesten. U schakelt AySay in voor uw licht, geluid, videotechniek en speciale effecten. Zij denken met u mee van idee tot uitvoering en nemen desgewenst de gehele organisatie uit handen.

 3. Event Creators

  Event Creators

  Adres
  Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo

  Event Creators is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. In ruim 35 jaar zijn we uitgegroeid tot echte event experts. We houden ons dagelijks bezig met de organisatie van spraakmakende evenementen.

 4. Projectbureau Noordoost- Twente /Vlinderpunten

  Projectbureau Noordoost- Twente /Vlinderpunten

  Adres
  Oldenzaalsestraat 39, 7591 GL Denekamp

  Noordoost Twente is het Landschap van Twente. Het gebied kenmerkt zich door de vele diverse highlights. Het verhaal van Noordoost-Twente bestaat uit de Twentse geschiedenis, natuur, kunst en cultuur. Binnen die highlights is zelfs een bucketlist te benoemen, de zogenoemde Vlinderpunten.

 5. CongresAssociatie Twente

  CongresAssociatie Twente

  Adres
  Drienerlolaan 5, 7522 NB Enschede

  CongresAssociatie Twente (CAT) heeft ervaring vanaf 1987 in het organiseren van (internationale) congressen, symposia, evenementen. De internationale congressen zijn veelal wetenschappelijk.

Neem contact met ons op