1. Webinar zakelijke events & 1,5 m maatschappij

  Webinar zakelijke events & 1,5 m maatschappij

  Tientallen vragen, ideeën en adviezen van meer dan 95 ondernemers en een tiental experts vlogen gedurende anderhalf uur over het scherm tijdens het webinar Zakelijke events & 1,5 m maatschappij. Wat geweldig dat zoveel ondernemers hun vragen en ervaringen met elkaar wilden delen en met elkaar willen kijken naar hoe we evenementen vanaf 1 juni weer vorm kunnen geven.

 2. Artikel Events.nl - Githa van Vilsteren: bijdragen aan het geluk van een ander

  Artikel Events.nl - Githa van Vilsteren: bijdragen aan het geluk van een ander

  Wie zijn je branchegenoten? Waar halen ze hun inspiratie vandaan en wat is hun droom? Waarom hebben ze voor deze branche gekozen en hoe zien ze de toekomst ervan? In Eventpersonality leer je je branchegenoten pas echt kennen. Dit keer maak je kennis met Githa van Vilsteren – Billet. Samen met haar echtgenoot Boudewijn voert ze sinds 2011 de directie over Landgoed De Wilmersberg in De Lutte.

 3. Coördinatiepunt Corona voor ondernemers in vrijetijdssector Overijssel van start

  Coördinatiepunt Corona voor ondernemers in vrijetijdssector Overijssel van start

  ‘Wat doe ik met annuleringen van boekingen? Waar kan ik terecht voor ondersteunende maatregelen?’ Ondernemers uit de vrijetijdssector, zoals evenementenorganisatoren, verblijfsaccommodaties, musea, horeca etc. kunnen met hun vragen over hun bedrijfsvoering in deze tijd van de coronacrisis, terecht bij een speciaal coördinatiepunt.

 4. Initiatieven uit de evenemtenbranche in de tijd van Corona.

  Initiatieven uit de evenemtenbranche in de tijd van Corona.

  Corona raakt ons allemaal. De onzekerheid over wat komen gaat, is voor velen zorgwekkend, maar het brengt ook het mooiste in de mens naar boven. Zelfs nu onze grootste oerdrift, elkaar ontmoeten, live communicatie, wordt ingeperkt, vinden we elkaar als nooit te voren. De sociale leegte wordt gevuld met prachtige initiatieven voor mensen die het nu het meest nodig hebben.

 5. Congresregio’s Zwolle en Twente: verbonden met de regio

  Congresregio’s Zwolle en Twente: verbonden met de regio

  Onder MarketingOost, de regio- en stadsmarketingorganisatie voor Oost-Nederland, vallen de congresbureaus Congresregio Zwolle en Congresregio Twente. Zij vertegenwoordigen hier gevestigde congres- en vergaderlocaties en toeleveranciers. Hoewel de regio’s verschillend zijn, trekken ze veel samen op. En dat biedt de boeker veel voordelen.