Nieuws

 1. De Woeste Wieven op Erve Bonkert

  Na een intensieve verbouwingsperiode van meer dan een jaar heeft het drie hectare grote Erve Bonkert in Markvelde (Diepenheim) een ware gedaanteverwisseling ondergaan.

 2. Wederom Michelinsterren in Twente

  Genieten van uitstekende Michelin waardige gerechten in Twente. Dat kan ook in 2018 weer. Landhuishotel de Bloemenbeek, Hotel 't Lansink en De Swarte Ruijter zijn er wederom in geslaagd om hun Michelinster te behouden. Daar zijn wij natuurlijk trots op!

 3. Events Destination Report Twente

  In High Profile Events is een artikel verschenen over Twente als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Accountmanager Kirsten den Hertog van Congresregio Twente laat jou kennis maken met Twente en vertelt wat deze regio zo uniek maakt.

 4. Events tafel Twente: hoe Twente kan scoren met trots, ambitie en noaberschap

  Hoe krachtig is de lokale samenwerking in de Twentse evenementenbranche? Dit besprak High Profile Events met elf eventprofessionals aan De Events Tafel. Die stond voor deze vijfde editie opgesteld in Enschede bij
  De Grolsch Veste. Aan tafel wordt al snel duidelijk dat regio Twente strijdklaar is om hun positie in evenementenland te versterken.
  Sinds maart dit jaar zet Congresregio Twente de lijnen uit voor de te volgen strategie. Wat zijn de kansen
  en hoe kunnen die benut worden? Een beter moment om de koppen bij elkaar te steken, is er niet.

 5. Eventmanagers ontdekken Twente tijdens site visit

  In colonne met Volkswagen Kevers door het Twentse coulisselandschap langs veelzijdige locaties voor zakelijke evenementen, dat deed Congresregio Twente op vrijdag 6 oktober. Een groep van 22 organisatoren van zakelijke evenementen maakte op bijzondere wijze kennis met Twente tijdens de eerste editie van de ‘Congresregio Twente site visit’.

 6. Gouden Green Key voor de Broeierd

  De oudste herberg van Twente Hampshire de Broeierd is bekroond met de Gouden Green Key. In 2016 mocht de duurzame overnacht- en vergaderlocatie al de gouden variant van de duurzaamheidsprijs in ontvangst nemen.

Neem contact met ons op