Nieuws

 1. Eventmanagers ontdekken Twente tijdens site visit

  In colonne met Volkswagen Kevers door het Twentse coulisselandschap langs veelzijdige locaties voor zakelijke evenementen, dat deed Congresregio Twente op vrijdag 6 oktober. Een groep van 22 organisatoren van zakelijke evenementen maakte op bijzondere wijze kennis met Twente tijdens de eerste editie van de ‘Congresregio Twente site visit’.

 2. Gouden Green Key voor de Broeierd

  De oudste herberg van Twente Hampshire de Broeierd is bekroond met de Gouden Green Key. In 2016 mocht de duurzame overnacht- en vergaderlocatie al de gouden variant van de duurzaamheidsprijs in ontvangst nemen.

 3. Landgoed De Wilmersberg wint zilver Dutch Hotel Award

  Landgoed De Wilmersberg heeft de tweede plaats behaald bij de uitreiking van de prestigieuze Dutch Hotel Award. De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd.

 4. Succesvolle promotie tijdens Event17

  Congresregio Twente heeft samen met haar partners de mogelijkheden van de Regio Twente voor zakelijke events gepromoot tijdens Event17 op 12 en 13 april in de Jaarbeurs in Utrecht.

 5. Bezoek ons op Event17

  Op 12 en 13 april aanstaande kan je ons ontmoeten op Event17 in de Jaarbeurs in Utrecht. Event is de toonaangevende, jaarlijkse vakbeurs voor de totale evenementenbranche. Een inspirerende beursvloer en een uitgebreid programma vormen de basis voor twee dagen kennisdelen, netwerken en nieuwe ideeën opdoen.

Neem contact met ons op