Landgoed Het Rheins winnaar publieksprijs Terras Top 100!

Landgoed Het Rheins is de winnaar geworden van de Publieksprijs Terras Top 100 in 2017.

Landgoed Het Rheins uit Enter is de winnaar geworden van de Publieksprijs Terras Top 100 2017. Landgoed Het Rheins eindigde bij de beste 10 terrassen van Nederland met de juryranking, dit is een uitzonderlijke prestatie! Uiteindelijk eindigde Het Rheins op plaats 9, een plek om trots op te zijn!

Eigenaar Rien Mol trots; “Vorig jaar werd onze medewerker “Ster" van 2016, voor zijn staat van dienst en bijzondere prestatie en werden we in 2016 met de met de publieksprijs 3e op kleine achterstand nummer 1. Dit jaar was het daarom ons er ook aan alles gelegen om onze gasten op te roepen om hun stem op Landgoed Het Rheins uit te brengen. Dat is gelukt! Natuurlijk krijg je deze stemmen niet als je team er niet voor zorgt dat alles op en top verloopt op het terras. Deze prijs is daarom een grote beloning voor hun prestatie! Ik ben erg trots op onze medewerkers, zonder hun was dit natuurlijk niet gelukt. Medewerkers moeten onze gasten zien en ze begroeten, gasten moeten zich welkom voelen. Dan komt de etiquette. We serveren zoals het hoort en vervolgens is er upselling. Wat wil je promoten? Voor ons is dat ons eigen bier natuurlijk. Daarnaast mogen gasten niet te lang wachten en wij hechten ook veel waarde aan het afscheid van de gast.’ Daarnaast: Je moet ook kritiek durven geven en durven ontvangen. Dat maakt mensen sterker.”

Mol is erg blij met deze prijs die naast de andere prijzen en awards in de kast komen. In het verleden won Landgoed Het Rheins al diverse Awards/prijzen. 2011 kindvriendelijkste restaurant van Overijssel uitgereikt door recensie site IENS, 2014 Leukste restaurant van Overijssel en in 2015 nummer 3 vakantiepark van Nederland tijdens de Zoover awards. “deze prijs krijgt een prominente plaats daarin” aldus Rien Mol.

Over de terras top 100 Terras Top 100 wordt georganiseerd door Misset Horeca een vakblad voor de horecabranche. Bedrijven die aan bepaalde criteria voldoen mogen zich inschrijven. Er worden twee rondes gehouden waarbij mystery visitors de deelnemende bedrijven bezoeken. In de eerste ronde gaan de mystery visitors op pad en zullen alle terrassen bezoeken die zich ingeschreven hebben. Zij zullen de terrassen op diverse punten beoordelen. Het bezoek vindt anoniem en onaangekondigd plaats. De beste 125 terrassen gaan door naar ronde 2. In ronde 2 wordt de top-125 opnieuw bezocht, dit keer door een vakjury. Ook dit bezoek zal onaangekondigd plaatsvinden en kun je van april t/m juni verwachten. Op basis van de behaalde resultaten uit ronde 2, wordt de top-100 samengesteld. Alle 125 deelnemers krijgen na ronde 2 bericht of ze wel of niet tot de jury top-100 behoren. Als je in de 2e ronde zit ding je ook mee met de publieksprijs van de Terras Top 100.

Over Landgoed Het Rheins Landgoed Het Rheins gelegen in het coulisselandschap tussen Enter en Bornerbroek is een 12ha groot landgoed eigendom van de broers Rien en Bart Mol. Het bedrijf gelegen op dit landgoed bestaat uit een restaurant, zalen, terras, kinderboerderij met speeltuin, outdoor terrein, trouwhooiberg (officiële trouwlocatie) en klein vakantiepark met 6 luxe vakantieboerderijen. Meer over Landgoed Het Rheins.

Neem contact met ons op