Gouden Green Key voor de Broeierd

De oudste herberg van Twente Hampshire de Broeierd is bekroond met de Gouden Green Key. In 2016 mocht de duurzame overnacht- en vergaderlocatie al de gouden variant van de duurzaamheidsprijs in ontvangst nemen.

Het internationale keurmerk wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die bedrijven die een minimale impact op het milieu hebben en de kwaliteit van hun dienstverlening en comfort voor hun gasten op een hoog niveau weten te houden.

Een aantal jaren geleden is de Broeierd al begonnen met het beperken van de afvalstromen en het verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen.

Martin Meijer, General Manager van Hampshire Hotel – De Broeierd Enschede is trots op hun keurmerk: ‘Wij hebben er met z’n allen flink de schouders onder gezet en dat was niet alleen goed, maar ook ontzettend leerzaam. Als je eenmaal met de duurzaamheidsbril gaat kijken zie je pas wat er allemaal mogelijk is. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets dat ons ontzettend goed ligt en omringd door al die prachtige natuur is het beschermen van het milieu haast een vanzelfsprekendheid. Ik vind het geweldig dat de inzet van ons team dit prachtige resultaat heeft opgeleverd.’

Neem contact met ons op