Zet in je agenda: Open dag Theaterhotel Almelo - Zondag 2 juni 2019

Een uniek kijkje voor en achter de schermen

Esther Hammink en Jan Willem Holtmaat (directie Theaterhotel) openen binnenkort deuren van het Theaterhotel, die normaal gesloten blijven voor het publiek. Jong en oud wordt uitgenodigd om een kijkje te nemen en het hotel gratis te bewonderen tijdens een verzorgde open dag.

Aan de hand van een aangegeven route zie je onder andere hotelsuites, het theater, de keuken, vergaderzalen en diverse restaurants. Op alle locaties staan medewerkers beschikbaar om het reilen en zeilen van het Theaterhotel toe te lichten. De toneelmeester geeft in de theaterzaal uitleg over de techniek, men mag zelf op het podium staan en de kleedkamers en artiestenfoyer zijn geopend.

Voor de kinderen is er een kidscorner met springkussen, diverse spelletjes en is er opvang geregeld.

Omdat het Theaterhotel 365 dagen per jaar geopend is, biedt de open dag een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen. Dagelijks staan ruim 250 medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om gasten de onbegrensde mogelijkheden van gastvrijheid te tonen.

Op de open dag van zondag 2 juni is iedereen van harte uitgenodigd van 12.00 tot 17.00 uur.

Schrijf je in

De bezoekers van de open dag zijn van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom. De toegang voor deze open dag is gratis, maar men dient zich wel in te schrijven via onze website www.theaterhotel.nl