Benno Schildkamp: Ondernemer en auteur 'Voetballend Ondernemen

Benno Schildkamp is ondernemer en voetballer in hart en nieren en wat is nu mooier dan deze twee werelden naast elkaar te leggen en op zoek te gaan de vele raakvlakken.

Boek Voetballend Ondernemen Dit is wat Benno Schildkamp heeft gedaan met zijn boek ‘Voetballend Ondernemen’. Zijn jarenlange ervaring binnen management- en directiefuncties in verschillende branches, waaronder de bouw, installatie, interim en maaltijdservice heeft hij gekoppeld aan voetbal, humor en een no-nonsense gedachte.

Het boek beschrijft dan ook geen ingewikkelde management- of sporttheorieën, maar is een praktische bundeling van anekdotes, praktijkervaringen en direct toepasbare tips uit en voor het dagelijks (bedrijfs)leven. Benno’s visie en ervaring met onder andere snelle groei binnen organisaties, verandermanagement, overnames, teambuilding en communicatie met vallen en opstaan staan aan de basis van dit boek. Hij neemt je mee in 'een rondje langs de velden', met behaalde overwinningen, maar ook met keiharde nederlagen in het bedrijfsleven. Deze anekdotes, met een lach en een traan, vormen de voedingsbodem voor het SaS-model, een Stadion als Spiegel.

Door ‘voetballend te ondernemen’ werd zijn bedrijf Food Connect in 2012 bekroond met de Award ‘Het slimste bedrijf van Nederland’ en door zijn visie werd in 2014 de eerste prijs gewonnen in de ‘Goede Praktijken Competitie’ van het ministerie van Sociale Zaken.

Als veelgevraagd spreker voor congressen, businessclubs, sponsoravonden, organisaties, opleidingen en coach voor bedrijven, ondernemers, directies en teams vertelt hij op een boeiende wijze hoe men collega’s op een sportieve manier kan waarderen en motiveren. Kortom, zeer de moeite waard!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier zijn website en video!

Of neem contact op voor de mogelijkheden.

Contactgegevens: E.
T. 06-23979893