1. Mooi artikel Twente in Meeting Magazine

  Mooi artikel Twente in Meeting Magazine

  In augustus van dit jaar werd bekendgemaakt dat de Overijsselse vrijetijdssector een bloeiperiode doormaakt. Het aantal directe bestedingen is in de loop der jaren zelfs doorgegroeid naar een imposante 348 miljoen euro. Om ook het zakelijk toerisme in Twente een stevige impuls te geven, werd anderhalf jaar geleden Congresregio Twente opgericht.

 2. Congresregio Twente geeft ‘sneak preview’ nieuw hotel in Twente

  Congresregio Twente geeft ‘sneak preview’ nieuw hotel in Twente

  Een groep van 14 organisatoren van zakelijke evenementen maakten vrijdag 5 oktober kennis met Twente als congreslocatie. Tijdens de tweede editie van de Congresregio Twente site visit werd het aanbod van Enschede bezocht waaronder het Wilminktheater, Concordia, de Grote Kerk, Vliegveld Twenthe en het nieuwe U Parkhotel op de campus van Universiteit Twente. Dankzij het vervoer van Havi Travel en Solextour hebben de deelnemers in 1 dag tijd veel kunnen zien en is Twente bij hen ‘top of mind’.

 3. Hoe kunt u Smart Maintenance laten werken voor uw organisatie?

  Hoe kunt u Smart Maintenance laten werken voor uw organisatie?

  Beter voorspelbaar onderhoud, geen ongeplande downtime en kostenbesparingen? Hoe realiseert u dit met nieuwe technologieën? Veel maakbedrijven worstelen met de vraag in hoeverre het inzetten op smart en predictive maintenance zinvol is, zeker nu de technologie nog volop in ontwikkeling is.