Openluchtconcert & High Wine 2017

prijs
€ 59,00
locatie
Landgoed De Wilmersberg, De Lutte

Op zondag 10 september werkt het Orkest van het Oosten samen met Voice-finalist Sjors van der Panne tijdens het bijzondere openluchtconcert op het landgoed van De Wilmersberg.

In de bekende idyllische ambiance verzorgen het Orkest en de chansonnier een smaakvol programma met toegankelijk klassiek orkestrepertoire en bekende Nederlandstalige chansons. Samen met het Orkest van het Oosten brengt Sjors van der Panne enkele eigen composities en een aantal ‘klassiekers’ ten gehore van o.a. Claudia de Breij, Jacques Brel en Lennard Nijgh, in arrangementen die speciaal voor het concert van De Wilmersberg zijn gemaakt.

Voor de pauze serveert het Orkest van het Oosten een aantal hoogtepunten uit het orkestrepertoire, met onder meer dromerige melodieën van Massenet en Elgar en spektakelstukken van Dvorak en Brahms. Het orkest staat onder leiding van de jonge Nederlandse dirigent Frans-Aert Burghgraef. Carla Leurs zal een solo op de viool spelen.

Gestart wordt met een feestelijk aperitief, waarna een bijzondere High Wine wordt gepresenteerd en wordt afgesloten met het laatste deel van de High Wine. De kosten van een kaart voor deze spectaculaire middag bedragen € 59,- per volwassene.

Er is ook een kinderopvang en een speciaal kinderprogramma op 10 september. De kinderkaarten voor het Openluchtconcert bedragen € 20,00 per kind tussen de 4 en 12 jaar oud.

Dit openluchtconcert wordt mede mogelijk gemaakt door;
Grolsch/ Apollo Sociëteit / Heisterkamp Wijnkopers/ Bons & Evers Holding BV/ Dura Vermeer/ KPMG/ Rabobank/ Deli XL/ ABN Amro Mees Pierson/ Event Creators/ DEMCON / Agfra Holding/ Schildersbedrijf Gebr. van der Geest/ Het Orkest van het Oosten/ Damsté Advocaten en Notarissen/ De Jong&Laan/ Twentse Weg- en Waterbouw / Allus Media/ Birckenstock / Switch IT Solutions.

Neem contact met ons op