Faciliteiten

Twente heeft veel professionals op het gebied van licht en geluid, catering, vervoer, decor en aankleding, drukwerk en groepsactiviteiten. Zij zorgen er voor dat de conferentie, het congres, de vergadering of beurs vlekkeloos verloopt. Een bijzonder tintje geven aan het evenement? Bel of mail dan naar 0547 – 745284 of .

 1. Allus Media B.V.

  Allus Media B.V.

  Adres
  Amarilstraat 6-10, 7554 TV Hengelo

  Allus Media levert met haar onderdelen Creative Concepts en Broadcast Facilities een totaalpakket aan video.

 2. AV-oost audiovisueel

  AV-oost audiovisueel

  Adres
  Het Assink 8a, 7496CC Hengevelde

  Vergaderingen, jubileums, conferenties, productpresentatie, bedrijfsfeesten, festivals, sportevenementen of een beurs? AV-Oost verzorgd deze evenementen tot in detail door te werken met de juiste verlichting, goed geluid, duidelijke visuals en een mooie passende sfeer.

 3. AySay Events & Equipment

  AySay Events & Equipment

  Adres
  Kopersteden 10, 7547 TK Enschede

  AySay, specialist in corporate events, congressen, presentaties, beurzen en feesten voor licht, geluid, videotechniek en speciale effecten. Zij denken mee van idee tot uitvoering en nemen desgewenst de gehele organisatie uit handen.

 4. Event Creators

  Event Creators

  Adres
  Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo

  Event Creators is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. In ruim 35 jaar zijn we uitgegroeid tot echte event experts. We houden ons dagelijks bezig met de organisatie van spraakmakende evenementen.

 5. Projectbureau Noordoost- Twente /Vlinderpunten

  Projectbureau Noordoost- Twente /Vlinderpunten

  Adres
  Oldenzaalsestraat 39, 7591 GL Denekamp

  Noordoost Twente is het Landschap van Twente. Het gebied kenmerkt zich door de vele diverse highlights. Het verhaal van Noordoost-Twente bestaat uit de Twentse geschiedenis, natuur, kunst en cultuur. Binnen die highlights is zelfs een bucketlist te benoemen, de zogenoemde Vlinderpunten.

 6. ter Beek Reizen B.V.

  ter Beek Reizen B.V.

  Adres
  Uelserweg 35, 7651 KT Tubbergen

  ter Beek Reizen zich ontwikkeld tot professional op het gebied van verzorgde dagtochten, evenementenvervoer, musical- en concertreizen, meerdaagse touringcarreizen.

 7. CongresAssociatie Twente

  CongresAssociatie Twente

  Adres
  Drienerlolaan 5, 7522 NB Enschede

  CongresAssociatie Twente is een organisatiebureau dat zich toelegt op het organiseren van congressen, symposia en evenementen. Door jarenlange expertise kunnen zij tijd, geld en energie besparen. Het bureau werkt graag samen met andere bedrijven in de omgeving om een optimaal pakket van voorzieningen te kunnen bieden.

 8. HAVI Reizen b.v.

  HAVI Reizen b.v.

  Adres
  Morsweg 9, 7461 AG Rijssen

  HAVI Reizen is een op en top Twentse organisatie met (inter)nationale allure. In 1924 is de familie Langenhof gestart in Enter met lokaal en regionaal busvervoer.

 9. Hulsbeek Events

  Hulsbeek Events

  Adres
  Bornsedijk 100, 7576 PG Oldenzaal

  Eventorganisatie Hulsbeek Events faciliteert in het organiseren van bijzondere feestconcepten, outdoor activiteiten of vergaderingen.

 10. Adventure King

  Adventure King

  Adres
  Lutterzandweg 16, 7587 LH De Lutte

  Adventure King organiseert actieve evenementen, incentives en vergaderbreaks in Twente en net over de grens in Grafschaft Bentheim. Van een ontspannen uurtje boogschieten tot een hele dag terreinrijden met onze Land Rover Defenders.

Neem contact met ons op