Erve Hulsbeek

Erve Hulsbeek is een unieke buitenlocatie en zeer geschikt voor meerdaagse conferenties, vergaderingen, brainstormsessies en trainingen.

Erve Hulsbeek is een luxe hotel in Oldenzaal met sfeervol restaurant en groepsaccommodatie. Het restaurant is gelegen aan een prachtig terras met uitzicht op een historische vijver. In het viersterren hotel zijn luxe kamers, comfort kamers, familiekamers en een suite met sauna en bubbelbad. Gelegen op Landgoed Het Hulsbeek in Oldenzaal met zwemvijvers, zandstranden, bos, heide, visvijvers en uitgebreide mogelijkheden met o.a. sauna en wellness, manege, outdoorpark, boomklimpark, voetbalveld, beach volleybal en beachvoetbal, karten, quadrijden, wandel-, fiets-, en ATBroutes en klootschietbaan.

Na het vergaderen in de natuurlijke omgeving van Twente is het genieten van een heerlijk diner. Tussendoor is de mogelijkheid voor een actieve vergaderbreak zoals bijvoorbeeld paardenmennen, boomklimmen, een zintuigentocht, een creatieve workshop, een workshop schapen drijven of een yoga workshop in de eigen yoga studio. ’s Avonds is het gezellig napraten in cafeetje “De Oude Potstal”.

Neem voor meer informatie over deze locatie contact op met Congresregio Twente via 0547 – 745284 of naar .

voorzieningen

Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter