Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Deze locatie behoort tot de grootste congres- en evenementenlocaties van Oost Nederland en biedt ruimte aan maar liefst 4.000 gasten.

Deze locatie behoort tot de grootste congres- en evenementenlocaties van Oost Nederland en biedt ruimte aan maar liefst 4.000 gasten. Behalve Wilminktheater en het Muziekcentrum behoort ook de Grote Kerk op de Oude Markt, poppodium Metropool en De Kleine Willem (de kleine zaal in de oude Stadsschouwburg) tot het aanbod. Ook met een klein gezelschap bent u hier dus op de juiste plek.

Gebouwen met geschiedenis, plekken met een bijzonder verhaal, een zeer betrokken en gemotiveerd team van professionals en Twentse gastvrijheid. Of u nou op zoek bent naar een locatie voor een personeelsfeest, een congres, presentatie, receptie, vergadering, walking dinner of graag met uw relaties een bijzondere theateravond op maat beleeft, Het Wilminktheater en Muziekcentrum enschede heet u graag warm welkom.

Catering

Van zoetigheid tot hartigheid, van een klassiek diner tot hip fingerfood, van een mooie champagne tot café complet, de medewerkers van het Wilminktheater en Muziekcentum Enschede zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Techniek

Met eigen theater- en concerttechnici in huis hoeft u zich over de techniek geen zorgen te maken. De theaterzalen zijn voorzien van de modernste technieken met o.a. doorzichtschermen en een projectiescherm van 10 x 10 meter en ze beschikken over uitstekende akoestiek. Een livestream van uw presentatie/operatie naar een andere locatie? Zelfs dat kan voor u gefaciliteerd worden. De loading docks geven direct toegang tot het toneel zodat laden en lossen geen enkel probleem vormt. In de foyers en zalen heeft u beschikking over internettoegang en gratis WIFI.

Neem voor meer informatie over deze locatie contact op met Congresregio Twente via 0547 – 745284 of naar .

contactinformatie

 

Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

voorzieningen

Ligging
  • Bij het station
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter