Concordia

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het honderd jaar oude monumentale pand van Concordia aan de Oude Markt kent een rijke historie. De prachtige theaterzaal in Bonbonnièrestijl wordt wel de mooiste kleine zaal van Nederland genoemd!

De theaterzaal is te huur voor amateurtheatergezelschappen, verenigingen, instellingen, scholen, bedrijven of particulieren. Professionele theatertechnici begeleiden en ondersteunen bij de voorbereiding en tijdens de voorstelling zelf. De theaterzaal heeft een lijsttoneel met een verhoogd podium en een toneeltoren. Er zijn 140 zitplaatsen.

De blauwe zaal is een moderne, comfortabele bioscoopzaal met 79 stoelen. De zaal is dankzij een klein podium voor n de zaal ook zeer geschikt voor presentaties en kleinschalige forumdiscussies.

De intieme paarse zaal biedt plaats aan 50 bezoekers. De zaal is zeer geschikt voor kleine presentaties, film- en videovertoningen.

Neem voor meer informatie over deze locatie contact op met Congresregio Twente via 0547 – 745284 of naar .

Of bekijk de website www.concordia.nl

contactinformatie

 

Oude Markt 15
7511 GA Enschede

0547-745284

voorzieningen

Voorzieningen
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter