AySay Events & Equipment

AySay, specialist in corporate events, congressen, presentaties, beurzen en feesten voor licht, geluid, videotechniek en speciale effecten. Zij denken mee van idee tot uitvoering en nemen desgewenst de gehele organisatie uit handen.

Met een voortdurende focus op kwaliteit en betrouwbaarheid zijn zij voor veel organisaties dé prefered supplier voor bedrijfsevenementen. Volgens AySay moeten bedrijfsevenementen boeien, informeren, overtuigen, enthousiasmeren, nader tot elkaar brengen of gewoon een fantastisch feest zijn. Wat het doel ook is: een corporate event is pas een succes als er over wordt nagepraat.

AySay is een ervaren facilitair dienstverlener, gespecialiseerd in evenementen voor de zakelijke markt. Zij leveren licht, geluid, video en special effects maar hebben vooral ook de expertise in huis om de complete voorbereiding en organisatie van een bedrijfsevenement uit handen te nemen.

Impuls Special FX, een zustermaatschappij van AySay, biedt een compleet special FX assortiment voor elk evenement. Zij hebben alles in huis om bezoekers mee te verbazen, verwonderen en enthousiasmeren. Van vuurwerkshows en valdoeken tot CO2, schuim en confettishooters. Laat AySay de complete productie van special effects verzorgen. Of schakel ze als professional in als u een solide verhuurhuurpartner van FX-materialen zoekt.

Neem voor meer informatie over dit bedrijf contact op met Congresregio Twente via 0547 – 745284 of mail naar .

Of bekijk de website www.aysay.nl

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

contactinformatie

 

Kopersteden 10
7547 TK Enschede

0547-745284

voorzieningen

Type
  • Audiovisueel

Tip je vrienden

facebook twitter