Projectbureau Noordoost- Twente /Vlinderpunten

Noordoost Twente is het Landschap van Twente. Het gebied kenmerkt zich door de vele diverse highlights. Het verhaal van Noordoost-Twente bestaat uit de Twentse geschiedenis, natuur, kunst en cultuur. Binnen die highlights is zelfs een bucketlist te benoemen, de zogenoemde Vlinderpunten.

Op deze Vlinderpunten zijn de highlights op een interactieve manier makkelijk te ontdekken en te beleven. Met prachtige routes (fiets- wandel- en auto), (gids)programmering en arrangementen kom je via deze Vlinderpunten en de VVV’s in Noordoost Twente langs alle unieke plekjes in het landschap.

Al deze Vlinderpunten, zoals daar zijn een arboretum, historische centra met o.a. meerdere Basilieken, een openluchtmuseum, een galerie en beeldentuin, een landgoed, molens, een belevingsmuseum en landschapscentrum, een sterrenwacht, oude watermolens met infocentrum, een authentieke steenfabriek, en zelfs een supermoderne camping, zorgen voor optimale beleving van vergaderingen, teambuildingsdagen en overige bijeenkomsten. De keuzes en mogelijkheden zijn divers en worden helemaal compleet door inzet van de meest opmerkelijke vervoersmiddelen om van- naar de verschillende plekken te komen. Catering in welke vorm dan ook met streekproducten zorgt voor extra proeven van de regio. Wij stellen graag een programma voor u samen.

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

contactinformatie

 

Oldenzaalsestraat 39
7591 GL Denekamp

Tip je vrienden

facebook twitter