Landhuishotel De Bloemenbeek

In het glooiende Dinkeldal aan een kabbelende beek, gesitueerd op een eigen landgoed van ruim vijf hectare, ligt Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek.

Het hotel beschikt over tien ruime, zeer goed geoutilleerde zalen met directe uitloop naar de prachtige tuinen, 57 riante kamer/suites en een tot ver in het buitenland bekendstaande keuken met talrijke creatieve invullingen voor uw lunch of diner. Het boetiekachtige hotel kent naast haar lange (familie) historie een warme ambiance, met veel stijl en allure. Laat u vooral inspireren door het rijke landleven en de ongedwongen Twentse gastvrijheid.

Brainstormen met een ‘buitengevoel’ is de ideale manier om creativiteit en grenzeloos denken te bevorderen. De ‘’Heide of Weide’’ sessies of outdoor activiteiten zorgen voor een teamgevoel en werken inspirerend en verhelderend. De dagelijkse sleur wordt losgelaten en ‘’andere’’ oplossingen lijken ineens voor de hand te liggen. In de zalen en kamers is een individueel afgeschermd en beveiligd vast- en wifinetwerk beschikbaar met downloadsnelheden tot 80 MB (gratis).

Een informele picknick of lunch op het eigen landgoed of elders, een culinaire ontdekkingstocht langs unieke landgoederen of een vlot geserveerd diner in het restaurant, op het terras of in een van de private dining rooms behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. De witte en zwarte brigades creëren iedere keer weer met flair, flexibiliteit en betrokkenheid een passende ambiance en zorgen voor memorabele momenten.

Het landelijke gelegen Landhuishotel is perfect bereikbaar via de A1 (afrit 34 De Lutte). Per intercity via de NS stations Hengelo/Oldenzaal of met een shuttle via de omringende vliegvelden: Twente Airport (ca. 10 minuten), Münster-Osnabrück (ca. 35 minuten) en Düsseldorf Airport (ca. 90 minuten).

De Bloemenbeek beschikt over onbeperkt gratis en veilig parkeren op eigen terrein en een heliportfaciliteit voor ca. 4 helikopters.

Neem voor meer informatie over deze locatie contact op met Congresregio Twente via 0547 – 745284 of naar .

voorzieningen

Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter