Landgoed De Wilmersberg

Uw aankomst en verblijf in 4 sterren hotel De Wilmersberg in Twente zullen een onvergetelijke indruk achterlaten. Landgoed De Wilmersberg heeft als voornaamste doelstelling, dat iedere gast zich welkom voelt zodra hij/zij voet zet op dit historische landgoed.

Dit unieke landgoedhotel met 59 kamers is een begrip in Twente en ver over de grenzen. Gasten die u voorgingen zijn prettig verrast door het uitgestrekte landgoed, de Twentse sfeer en gastvrijheid.

De zeven multifunctionele ruimtes van het landgoed zijn geschikt voor diverse doeleinden. Het landgoed van maar liefst 14 hectares groot, biedt vele mogelijkheden voor actieve break-out sessies, evenementen en bijzondere incentives.

En wat u hier ook organiseert: u wilt het goed geregeld hebben en ervoor zorgen dat uw genodigden de tijd van hun leven hebben. Daarom denkt het team van De Wilmersberg graag met u mee over de perfecte invulling van uw programma. Met daarbij voor u bovendien de zekerheid dat chef-kok Ronald Bor en zijn team veel beter dan lekker koken en sommelier Jan Ansink met plezier de beste wijnen voor u uitzoekt.

Neem voor meer informatie over deze locatie contact op met Congresregio Twente via 0547 – 745284 of naar .

voorzieningen

Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter