De Swarte Ruijter

Vergaderen bij De Swarte Ruijter staat garant voor frisse ideeën en nieuwe oplossingen. Want een schitterende omgeving en sfeervolle faciliteiten werken altijd inspirerend.

Er zijn twee aparte vertrekken vol sfeer (de Heerenkamer en de Opkamer), waar geluncht of gedineerd kan worden. De vergaderruimtes zijn van alle moderne faciliteiten voorzien. Alleen zakelijk lunchen of dineren kan uiteraard ook in het restaurant: snel waar het moet, heerlijk ontspannen waar het kan.

De statige uitstraling wordt binnen vertaald in een verrassend design waar het prettig tafelen is. Openslaande deuren leiden naar de riante buitenterrassen rondom dit voormalige theehuis. De Swarte Ruijter is een luxe hotel met tien bijzonder gelegen suites, een heerlijke plek om tot rust te komen. Ook voor besloten diners, feesten of vergaderingen is De Swarte Ruijter het juiste adres. Het hotel heeft twee vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien. Culinair is het hier genieten, met een keukenbrigade die onder leiding van SVH Meesterkok Erik de Mönnink goed is voor een Michelinster.

Neem voor meer informatie over deze locatie contact op met Congresregio Twente via 0547 – 745284 of naar .

Of bekijk de website www.swarteruijter.nl/

contactinformatie

 

Holterbergweg 7
7451 JL Holten

0547-745284

voorzieningen

Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter