Wilminktheater en Muziekcentum Enschede

Het is zaak dat de doelstelling van uw congres en seminar wordt behaald en Wilminktheater en Muziekcentum Enschede dragen daar graag op een professionele en inspirerende wijze aan bij.

Dankzij de grote podia kunt u uw productpresentaties ook op het toneel geven. En als het echt groot moet zijn, dan openen het Wilminktheater, het Muziekcentrum en Poppodium Atak samen de deuren en bieden zo plaats aan 4000 personen!

Catering

Van zoetigheid tot hartigheid, van een klassiek diner tot hip fingerfood, van een mooie champagne tot café complet, de medewerkers van het Wilminktheater en Muziekcentum Enschede zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Techniek

Met eigen theater- en concerttechnici in huis hoeft u zich over de techniek geen zorgen te maken. De theaterzalen zijn voorzien van de modernste technieken met o.a. doorzichtschermen en een projectiescherm van 10 x 10 meter en ze beschikken over uitstekende akoestiek. Een livestream van uw presentatie/operatie naar een andere locatie? Zelfs dat kan voor u gefaciliteerd worden. De loading docks geven direct toegang tot het toneel zodat laden en lossen geen enkel probleem vormt. In de foyers en zalen heeft u beschikking over internettoegang en gratis WIFI.

Neem voor meer informatie over deze locatie contact op met Congresregio Twente via 0547 – 745284 of naar .

Tip je vrienden

facebook twitter